Wij komen uit de kunststoftechniek

Daarom weten we precies waar u het over heeft.

Over ons

TVR Kunststoftechniek is specialist in de productie van kunststofproducten door kwaliteit in maatwerk, service en begeleiding. Sinds de oprichting van TVR Kunststoffen in 2002 groeiden we samen met onze klanten naar het niveau waar we nu staan.

Onze productie is volledig in eigen beheer. Op onze nieuwe productielocatie in Schijndel (Noord-Brabant) werken we dagelijks met een gemotiveerde club van 15 vakmensen. Daarnaast verrichten we eventueel laswerkzaamheden op locatie, waardoor we flexibel en klantgericht kunnen opereren.

Ieder detail telt. Dat weten we, dat maken we.

Daarom weten we precies waar u het over heeft. In opdracht van onze klanten werken we aan de meest in het oog springende kwaliteit kunststofproducten voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. We maken gebruik van onze toonaangevende technische kennis van kunststof. Zodoende ontwikkelen we samen met onze klanten producten die een leven lang meegaan.

Bij TVR Kunststoftechniek staan uw wensen en eisen centraal. We werken uw projecten, tekeningen en producten uit naar hoogwaardige kunststof eindproducten. Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waardoor we altijd een passende oplossing kunnen bieden. Van prototyping tot serieproductie, wij begeleiden u door het hele proces met persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Onze drang naar innovatie en duurzaamheid zorgt ervoor dat we continu streven naar verbetering en optimalisatie van onze productiemethoden. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige producten, maar ook in milieuvriendelijke en kostenefficiënte oplossingen. Samen met onze klanten creëren we duurzame, betrouwbare en op maat gemaakte kunststofoplossingen die voldoen aan de juiste kwaliteitsnormen.

Neem dan contact met ons op Afspraak maken
TVR
Waarom TVR?
 1. Opvallend nette afwerking
 2. Hoogwaardige kwaliteit
 3. Betrouwbare levertijd
 4. Maatwerk tot in perfectie
Neem dan contact met ons op Afspraak maken
TVR
Waarom TVR?
 1. Opvallend nette afwerking
 2. Hoogwaardige kwaliteit
 3. Betrouwbare levertijd
 4. Maatwerk tot in perfectie

Meer dan 20 jaar ervaring in kunststoftechniek

TVR Kunststoftechniek komt voort uit het bedrijf TVR Kunststoffen, in 2002 door Triny van Rooij in het Brabantse Veghel opgericht. Triny is een echte pionier in het lassen van kunststof. Door zijn brede kennis van de geconstrueerde eigenschappen van kunststof toe te passen op onder andere zwembaden, waterbassins, buffertanks en andere soorten kunststof bakken, is hij in staat om een super sterk en krachtig product op de markt te zetten.

Sinds de overname in 2021 van het bedrijf gaat TVR Kunststoffen door onder de naam TVR Kunststoftechniek en TVR Zwembaden. Sindsdien is TVR een toonaangevend en ‘niet meer weg te denken’-begrip in de kunststofsector en zwembadwereld. Na de overname werkt Triny nog altijd voor TVR om zijn kennis, kunde en vooruitstrevende ideeën te delen en toe te passen in samenwerking met de professionele kunststofsector en zwembadmarkt.

Een goede reputatie op het gebied van maatwerk kunststofoplossingen, en daar zijn we trots op

Met meer dan twee decennia ervaring op het gebied van kunststoftechniek, heeft TVR Kunststoftechniek een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte kunststofoplossingen. Door de jaren heen hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, variërend van kleinschalige opdrachten tot grote industriële en openbare toepassingen. Onze expertise is uw ontwerp te realiseren met de nieuwste technieken in kunststoflassen en -bewerking. Hierdoor bieden we oplossingen die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar er ook nog eens mooi en netjes afgewerkt uit zien.

Opvallend nette afwerking
Hoogwaardige kwaliteit
Betrouwbare levertijd
Maatwerk tot in perfectie
Hoe werkt het?

Zo helpen we u

 • Vertel ons uw wensen

  Na een eerste contact gaan we met u in gesprek over uw wensen.

 • Ontwerp en engineering

  Op basis van de specificaties wordt samen met u een ontwerp gemaakt.

 • Prijsvorming

  Als het ontwerp voor TVR en voor u duidelijk en naar wens is, stellen we de gedetailleerde offerte op.

 • Materiaalkeuze en inkoop

  We kiezen samen voor het juiste kunststofmateriaal op basis van de toepassing en specificaties.

 • Productie en afwerking

  We gebruiken geavanceerde machines en technieken om het kunststof te bewerken en te lassen.

 • Kwaliteitscontrole

  Ieder eindproduct is bij TVR onderhevig aan een grondige kwaliteitscontrole.

 • Verpakking en transport

  Uw producten staan op de door u gewenste tijd klaar voor transport.

Hoe we u helpen

© 2023 TVR Kunststoftechniek, All rights reserved.